taj odbjegli titraj Kronosova oka skriven u dubini mene, u još uvijek nepoznatim širinama, u nepreglednim osjećajnim pustinjama blješti očima tuđim nevidljivo zdanje, čudesna zgrada sanjanih istina, kristalni dvorac umom zaboravljenih susreta, drhtava riznica puna lijepih sjećanja. Tu iza zrcala svijesti, u za druge nedohvatnim daljinama, rijeka života nečujno žubori, iskre kapljice kao ljubavno znanje, neizgovorene, tek naslućene tajne o kojima mi boginja u meni o vječnosti govori.

Dienstag, 17. Mai 2011

I am your lady....






Svako jutro kada se još snena okupam u tvom pogledu, u ljepoti tvojih očiju boje sna, zatitraju zvjezde na nutarnjem nebi i ja se odlučujem uvijek iznova za ljubav. To je svaki puta novi osjećaj, osjećaj koji potvrđuje stari, to je raskrižje sudbine i put ka vječnosti. U kristalnom dvorcu postojanja, u treperavoj duši mojoj, u srcu uznemirenom se zrcali tvoj lik i ja znam da volim. Svaki novi trenutak je nova istina o životu, novo alkemijsko vjenčanje, sunce i mjesečina  u zagrljaju, svijest i podsvjest u milovanju. Fontana vječnog života, tvoja i moja slika treperave u suzama neba, blještave u kapljicama sunca, sretne u kristalima sna, u zvjezdanom šapatu duše, sjedinjene u osjećanju osjećaja, u ljepoti života pretvorene u ljubav.
To je poezija mojih misli, ona se ne razlikuje od poezije prirode u koju sam upletena. Ako je stvarna činjenica da se sve u univerzumu ponavlja, ako sam već jednom bila i ako ću još jednom biti i činiti isto što sada činim, onda bih trebala činiti samo dobro da se ono ponavlja. Živim ulovljena u mreži vremena u kojoj ću beskonačno trajati. Sve drugo oko mene će se možda mijenjati, moje tjelo će možda izgledati drugačije, ali ja ću i za tisuću godina biti ista. Ako u ovom ljubičastom beskraju postoje i drugi svjetovi, možda se ja zrcalim u njima kao što se oni zrcale u meni. Slušam vječnu muziku životnih i ljubavnih sfera, uživam u glasu Cecile Dion i šapćem onome koji se zrcali u meni, šapćem mu pjesmom, I am your lady.


http://umijece-vremena.blogspot.com



2 Kommentare:

Anonym hat gesagt…

Sunce i mjesečina u zagrljaju,svijest i podsvojest u milovanju.....citiram tvoje poetske misli...i opet ti se divim...xy

Unknown hat gesagt…

oprosti, propustila sam tvoj jučerašnji komentar...hvala ti što sudjeluješ u mom osjećanju osjećaja...:-))