taj odbjegli titraj Kronosova oka skriven u dubini mene, u još uvijek nepoznatim širinama, u nepreglednim osjećajnim pustinjama blješti očima tuđim nevidljivo zdanje, čudesna zgrada sanjanih istina, kristalni dvorac umom zaboravljenih susreta, drhtava riznica puna lijepih sjećanja. Tu iza zrcala svijesti, u za druge nedohvatnim daljinama, rijeka života nečujno žubori, iskre kapljice kao ljubavno znanje, neizgovorene, tek naslućene tajne o kojima mi boginja u meni o vječnosti govori.

Dienstag, 3. Mai 2011

Carstvo srca, sjaj sunca, život i ljubav......




Gledam srcem i vidim sunčanu stranu istinskog postojanja, vidim kristalnu rešetku moga bića i osjećam zagrljaj duše i materije, spoznajem da se kristaloterapija događa u meni samoj, čujem kako mi šutljivi učitelji svojim titrajima pričaju istinu našega porijekla. Pričinja mi se da sam osjećajima ušla u katerdralu u kojoj sam krštena. Pričinja mi se da netko svira orgulje visoko iznad oltara. Pogledah u tom pravcu, ali za orguljama ne sjedi nitko.
"Hvala ti srce što čujem ovu simfoniju svjetla, ona je dio mog sna." pomislih i nastavih budna sanjati da mogu postati lutalica svijetom ne napuštajući ovo mjesto, da mogu u sebi oživjeti ljepotu stvaralaštva, da mogu činiti čuda koja neće biti vidljiva nego samo spoznatljiva, da mogu zaustaviti vrijeme, da mogu nevidljivom rukom zaustaviti rat svijetova, da mogu sjaj sunca pretočiti u živote, u ljubav, u snove. Osjetih sjedinjenje sna i jave, treptaj oka u kojem se skupila cijela povijest univerzuma. Ovo je trenutak poziva na spoznaju sna, na ulazak u carstvo srca. Osjećam kako mi beskonačnost i vječnost postaju spoznatljive. Svitanje zaustavljeno u trenutku postaje maglovita slika do sada neviđenog, čudesna slika koja se širi i mjenja nijanse, šaputavom svjetlosti srca sklada simfoniju boja oblikujući u meni uvijek nove kristalne tvorevine svijesti.

http://umijece-vremena.blogspot.com/



Keine Kommentare: